• Ring oss! 0451-75 10 92
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
✔ Fri frakt över 999 kr / ✔ Betala med faktura / ✔ Öppet köp 30 dagar

Om oss

Välkommen till BBQ Land

För oss är grillning inte bara ett företag, det är ett sätt att leva. Följ din näsa till vår butik i Hässleholm så hittar du oss ofta mitt i matlagningen utomhus. Det är inte bara "grilla" längre - prova nya recept på allt från pannkakor till pizzor, bananbröd till nötkött, kammusslor till korv! Grillning har blivit utomhusmatlagning oavsett regn eller sol, vi älskar att äta utomhus. En lammstek vid påsk, ett rack grillade revben på sommaren eller en kalkon till jul. Vi har tillagat dem alla på någon av våra grillar! Då och då är doften av rök färgad av nostalgi och vi kan lägga på hamburgare, biffar och kyckling!


Vi har hundratals produkter på vår webbplats från en mängd av bara de bästa tillverkarna, och vi skulle gärna vilja att du handlar här, men vi är också glada för att du besöker oss. På BBQ Land kommer du att träffa människor som äger och har en passion för verksamheten, och som vill att du ska njuta av produkterna lika mycket som vi. Så leverans till din dörr, installation och demonstration är ofta en del av tjänsten.


Ingenting ger oss mer glädje än att höra vad våra kunder lagar för mat och deras delade grillupplevelser. Det är därför vi har inkluderat ett receptavsnitt på den här webbplatsen. När vårt företag växer vill vi hålla matlagningskurser i vår butik, lägga mer och mer info och idéer på Instagram och Facebook och kanske till och med delta i ett BBQ-team i tävlingar!


Oavsett om du är en gammal räv eller en nybörjare är vi säkra på att du hittar allt du behöver. Kol eller gas, grill eller rökskåp, pizzaugn eller rotisserie, om din budget är liten eller stor så har BBQ Land alltid något för dig!

certifierad ehandel