• Ring oss! 0451-75 10 92
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
✔ Fri frakt över 999 kr / ✔ Betala med faktura / ✔ Öppet köp 30 dagar

Big Green Egg EGGspander Kit XL

  • 3 646 kr
Lagervara. Levereras normalt inom 2-4 vardagar
Dela
Artikelnummer: 113
Leverantör: Big Green Egg

Perfekt tillbehörspaket till ditt Big Green Egg!

 

Med sin eleganta grill i högsta kvalité och flera smarta tillbehör har Big Green Egg blivit omåttligt populära. Detta set gör dig redo att grilla med flera olika metoder så att du kan släppa loss kreativiteten utan hinder. I paketet hittar du ett Multi-Level Rack som gör att du kan grilla på 2 höjdnivåer samtidigt och ger dig extra utrymme på grillen. Här finns även 2 grillgaller i stål och en ConvEGGtor Basket som gör det otroligt enkelt att placera och lyfta ur föremålen ur grillen!

 

Båda gallren är formade som halvmånar, vilket gör att du kan kombinera flera olika matlagningsmetoder samtidigt och t.ex. enbart använda ett galler åt gången - använd övrig grillyta till något annat! Du kan också välja vilken sida av gallren du vill grilla på, då dessa har olika tjocka grillränder!

 

Med mängder av praktiska produkter och kamado-grillar som håller absolut högsta kvalité är Big Green Egg en av de mest populära grilltillverkarna på marknaden. Nu har även du möjlighet att göra sommarkvällen till något alldeles extra och tillsammans med de smarta tillbehören ser du till att laga en magisk middag till hela familjen!

 

Specifikationer:

- Innehåller: 2-delad multi level rack, ConvEGGtor basket, 2 halva galler i rostfritt stål. 

- Passar till Big Green Egg modell XL.   

- Perfekta tillbehör för ett komplett grillande! 


certifierad ehandel